در آشپزی از انواع چاقو استفاده می شود

چاقوهای استخوان بندی معمولاً 3 تا 8 اینچ طول دارند و عرض تیغه آنها کمی متفاوت است.

تیغه ها می توانند انعطاف پذیر، نیمه انعطاف پذیر یا سفت باشند که تیغه های سفت به دلیل دقت بیشتر برش، محبوب ترین تیغه ها در میان آشپزهای خانگی است.
از چاقوی نان برای برش نان، کیک و گاهی اوقات گوشت، مرغ و غذاهای دریایی استفاده می شود.

آنها به گونه ای طراحی شده اند که چاقوی پیوند زنی زنجان به شما امکان می دهد نان را بدون فشار دادن یا له کردن آن اره کنید.

چاقوی نان که برای بریدن تکه های بزرگ غذا ساخته شده به طیف طولانی تری از چاقو شکاری آمریکایی تعلق دارد.

طول آن می تواند بین 7 تا 10 اینچ باشد. تیغه آن باریک و صاف است (یعنی بدون شکم) و همیشه دندانه دار است و “دندان های” بزرگ در امتداد آن قرار دارد.

یک قیچی معمولی دارای ضخامت کامل، ستون فقرات ضخیم و تیغه ای بسیار پهن با شکم کم یا بدون شکم است.

این طرح به آن اجازه می‌دهد تا استخوان‌ها، گوشت و مواد سفت و ضخیم مانند کدو یا کدو تنبل را با حرکت خرد کردن برش دهد.

قیچی با تیغه ای پهن و سنگین برای کوبیدن و پودر کردن گوشت، مرغ و ماهی و له کردن سیر ایده آل است.

اگر عاشق درست کردن تزیینات برای غذاها و نوشیدنی های خود هستید، چاقو دست ساز زنجان پخت و پز یکی از ضروریات است.

یک چاقوی سنگ شکن معمولاً دارای یک تیغه نازک 3 تا 4 اینچی با نوک نوک تیز است. می توان از آن برای بریدن و پوست کندن میوه ها و سبزیجات و همچنین از بین بردن چربی های اضافی با دقت بسیار استفاده کرد.

متداول‌ترین سبک‌های چاقو شکاری فلزی شامل نوک نیزه، پای گوسفند و منقار پرنده است که به دلیل شکل نوک آن نامگذاری شده‌اند.

  • منابع:
    1. The Different Types of Kitchen Knives and Their Uses
  • تبلیغات: 
    1. تابلو فرش به زیبایی جنگلهای هیرکانی بافته شد!
    2. در پشت انسان های موفق یک خط است
    3. 10 اصل کلیدی در کسب موفقیت
    4. با دستگاه ادویه زنجبیل به زمان سفر کنید!