سس ها در بیشتر غذاها نقش مهمی دارند

تطبیق پذیری سس گوجه فرنگی در بسیاری از غذاهای مورد علاقه ما نقش مهمی در آشپزی دارد.
سس گوجه فرنگی با کیفیت، از سبک و تازه گرفته تا آرامش بخش و دلچسب، گزینه های بی پایانی را در آشپزخانه به ما می دهد و در عین حال برخی از مواد مغذی بسیار مورد استقبال را به بدن ما می رساند.

بیشتر از اینکه به غذاهای خود یک رنگ قرمز عمیق بدهید..

در اینجا برخی از مزایای سس سزار هاینز سلامتی شگفت‌انگیز وجود دارد که هر بار که با سس گوجه‌فرنگی طبخ می‌کنیم.

سس ها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند.

گوجه فرنگی، چه به صورت کامل و چه به صورت سس قرمز دلپذیر، سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی طبیعی است.

از جمله ویتامین A، K، B1، B3، B5، B6، B7 و ویتامین C است.

همچنین حاوی پتاسیم، فولات، آهن، منیزیم، کروم، کولین، روی است.

و فسفر گوجه فرنگی با محتوای بالای ویتامین C خود یک غذای زیبایی طبیعی است که باعث سلامت پوست می شود.

در حالی که منگنز و پتاسیم به بدن شما کمک می کند تا استخوان های قوی تری بسازد و گرفتگی عضلات را تسکین دهد.

ویتامین A موجود در سس سالاد فرانسوی بینایی را بهبود می بخشد و از شب کوری و دژنراسیون ماکولا جلوگیری می کند.

سس ها از سرطان جلوگیری می کنند.

لیکوپن، یک ترکیب فیتوشیمیایی که سس فرانسوی تک نفره دلپذیر سرشار از آن است.

نقش مهمی به عنوان یک آنتی اکسیدان دارد که از بافت های بدن شما در برابر آسیب ها و رادیکال های آزاد محافظت می کند.

چندین سرطان از جمله پروستات، دهانه رحم، دهان، حلق، گلو، معده، مری، رکتوم، روده بزرگ و تخمدان با گوجه فرنگی قابل پیشگیری یا کاهش هستند!

گوجه فرنگی که منبع خوبی از کروم است، قند خون شما را ثابت نگه می دارد.