صنعتی شدن بخش کشاورزی بار شیمیایی را بر اکوسیستم های طبیعی افزایش داده است. حشره کش صنعتی برقی مواد شیمیایی کشاورزی هستند.
که در زمین های کشاورزی، برنامه های بهداشت عمومی و مناطق سبز شهری به منظور محافظت از گیاهان و انسان در برابر بیماری های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.
با این حال، با توجه به توانایی شناخته شده آنها در ایجاد تعداد زیادی از اثرات منفی بهداشتی و زیست محیطی، عوارض جانبی آنها می تواند یک عامل خطر مهم سلامت محیطی باشد.
نیاز مبرم به رویکردی پایدارتر و زیستمحیطیتر، ایدههای نوآورانه بسیاری را ایجاد کرده است، از جمله اصلاحات کشاورزی و تولید مواد غذایی با اجرای روشهای پایدار در حال تکامل به حاکمیت غذایی. بدیهی است.
که جامعه بیش از هر زمان دیگری نیاز به اجرای یک مفهوم جدید کشاورزی در زمینه تولید مواد غذایی دارد که برای انسان و محیط زیست ایمن تر است و برای این منظور اقداماتی مانند اعلام Nyéléni انجام شده است.
مخلوطی از موادی که عمدتاً در کشاورزی یا در برنامههای حفاظت از سلامت عمومی به منظور محافظت از گیاهان در برابر آفات، علفهای هرز یا بیماریها و انسان در برابر بیماریهای ناقل، مانند مالاریا، تب دنگی و شیستوزومیازیس استفاده میشوند.
حشره کش ها، قارچ کش ها، علف کش ها، جونده کش ها و تنظیم کننده های رشد گیاه نمونه های معمولی هستند این محصولات همچنین برای مقاصد دیگری مانند بهسازی و نگهداری.
مناطق غیرکشاورزی مانند فضاهای سبز شهری عمومی و زمین های ورزشی استفاده می شوند علاوه بر این، کاربردهای کمتر شناخته شده دیگری از این مواد شیمیایی وجود دارد.
بسیاری از آفت کش ها با مسائل بهداشتی و زیست محیطی مرتبط بوده اند، و استفاده کشاورزی از برخی آفت کش ها کنار گذاشته شده است.
قرار گرفتن در معرض آفت کش ها می تواند از طریق تماس با پوست، بلعیدن یا استنشاق باشد. نوع آفت کش، مدت زمان و مسیر قرار گرفتن در معرض، و وضعیت سلامت فردی عوامل تعیین کننده در نتیجه احتمالی سلامت هستند.