کیست که این آجیل سبز کوچک را با طعمی شیرین که اغلب با نمک تقویت شده است، نشناسد، که در طول یک غذای معمولی با دوستان بدون فکر کردن به آن، ده ها آن را گاز می زنیم.
7000 سال قبل از میلاد J.-C.، اجداد ما قبلاً در حال برداشت میوه درخت پسته خندان در اطراف دریای مدیترانه بودند. افسانهها حتی گزارش میدهند که پسته مورد توجه بزرگان گذشته بوده است، مانند ملکه سبا که استفاده انحصاری از آن را محفوظ نگه داشته است.
در ابتدا به عنوان رنگ مخصوصاً در هند مورد استفاده قرار گرفت، همچنین به دلیل ارزش انرژی بالا بسیار زود مورد توجه قرار گرفت و جاده ابریشم را از آسیا به اروپا طی کرد تا قلب و شکم غربی ها را تسخیر کند.
امروزه، کشت آن به ایالات متحده گسترش یافته است، جایی که کالیفرنیا با 98٪ از کل تولید، در تولید خود استاد است. چگالی انرژی بالا، یعنی کالری زیادی برای حجم بسیار کم فراهم می کند.
یک مشت 30 گرمی 160 کیلو کالری را فراهم می کند. اما این کالری عمدتاً به دلیل نسبت زیادی از لیپیدهای موجود در پسته (15 گرم برای 30 گرم یا نیمی از وزن آن) است که 90٪ از اسیدهای چرب مونو (55٪) و اسیدهای چرب غیر اشباع چندگانه (در 32٪) تشکیل شده است.
بنابراین برای سلامت قلب و عروق و کمک به کاهش کلسترول بد بسیار عالی است. تراکم غذایی بالا: بسیار غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است.
یک قسمت پسته یک پنجم نیاز روزانه توصیه شده ویتامین B1 و بیش از یک چهارم ویتامین B6 را تامین می کند. خبر خوب برای افرادی که فیبر کافی مصرف نمی کنند، پسته یکی از آجیل هایی با بالاترین محتوای فیبر: 30 گرم تقریباً 10 درصد نیاز روزانه شما را تامین می کند.
سایر دارایی ها، پسته غنی از پروتئین است و حاوی چندین ماده آنتی اکسیدانی است: ترکیبات فنلی که بخشی از خانواده فلاونوئیدها هستند و به دلیل فواید سلامتی آنها شناخته شده است، و همچنین رسوراترول.