میوه کیوی خشک شده یکی از خشکبار هایی است که در ایران به صورت انبوه تولید می شود. خاصیت و ویژگی های کیوی خشک باعث شده است، بیشتر مورد توجه باشد.
احتمالا در مورد اهداف و مقاصد تولید عمده کیوی خشک شده، مطالبی را می دانید. کیوی خشک شده یکی از خشکبار هایی محسوب می شوند که مصارف تنقلاتی و غیر تنقلاتی دارند.
اهمیت به مصرف میوه خشک استوایی باعث شده است تولید این محصول نیز در دستور کار تولید کنندگان خشکبار قرا گیرد. میوه خشک شده به صورت انبوه امکان استفاده از آن را در بخش های مختلف صنایع غذایی فراهم نموده است.
تولید میوه خشک کیوی
میوه ها شرایط ویژه ای برای نگهداری دارند، این شرایط باعث می شود نتوان مقادیر مورد نیاز بازار را نگهداری نمود زیرا مستلزم صرف هزینه زیادی خواهد شد. به همین دلیل میوه کیوی جنگلی به کیوی خشک تبدیل می شود در این حالت میوه خشک خانگی، شرایط ساده تری برای نگهداری خواهد داشت زیرا مستعد فساد و آلوده شدن نمی باشد. خرابی کیوی طلایی خشک بسیار کمتر از میوه کیوی است. افزایش زمان نگهداری و در نهایت افزایش مصرف کیوی در موقعیت های مختلف، از جمله مواردی است که باعث تولید عمده کیوی خشک شده است.
خاصیت کیوی خشک شده
کیوی خشک شده در شرایطی خاص توسط دستگاه های صنعتی با روش های مختلف همچون روش تبخیر و یا تصعید تولید می شود. روش تولید و مراقبت هایی که در این فرایند صورت می گیرد در کیفیت آن تاثیر گذار می باشد. خواص کیوی خشک هر چه به خواص میوه کیوی، نزدیک تر باشد، سطح کیفی بالا تری خواهد داشت. خاصیت کیوی خشک همچون میوه کیوی برای تقویت ارگان های عمومی بدن، تاثیر گذار می باشد.