خرمالو یک میوه بسیار خوشمزه است. این میوه پاییزی انواع مختلفی دارد که معروف ترین آنها ژاپنی و آمریکایی است. خرمالو میوه ای است که قرن ها در بین مردم محبوب بوده و در زمان های قدیم از آن به عنوان “الهه خدایان” یاد می شده است. از این میوه در انواع غذاها، کیک ها و دسرها استفاده می شود. خرمالو گرم و مرطوب است و یکی از بهترین میوه ها برای استفاده در فصول سرد سال است. خواص خرمالو خشک بسیار زیاد است و چون به محض رسیدن خراب می شود و ممکن است در حین جابجایی آسیب ببیند، تولیدکنندگان آن را قبل از رسیدن از درخت می چینند. اگر بخواهند زودتر برسند و استفاده کنند در جای گرم و در غیر این صورت در جای سرد نگهداری می کنند.
خرمالو چطور خشک کنیم
بعد از اینکه خرمالوهای مناسب را تهیه کردید، آنها را بشویید و حلقه حلقه کنید. دقت کنید که حلقه های برش خورده خیلی ضخیم نباشند و نیم اینچ ضخامت داشته باشند. می توانید قبل از خشک کردن خرمالوها را به سلیقه خود در موادی مانند آبلیمو، شکر نارگیل، دارچین، جوز هندی و نمک دریا اضافه کنید و طعم های متفاوت و لذیذی به خرمالو اضافه کنید. علاوه بر طعم این مواد، بهره گیری از خواصی مانند جوز هندی به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی، به مبارزه با رادیکال های آزاد در بدن نیز کمک می کند.
- نور خورشید
رایج ترین و اساسی ترین روش خشک کردن خرمالو استفاده از نور خورشید است. اگر در یک منطقه آفتابی زندگی می کنید، می توانید حلقه های خرمالو را با قرار دادن آنها در سینی و قرار دادن آنها در آفتاب به راحتی خشک کنید.برای خشک کردن خرمالو بهتر است نکات بهداشتی را رعایت کنید. برای جلوگیری از ورود حشرات و حیوانات می توانیم خرمالوها را در سینی بچینیم و روی آن توری بکشیم و خرمالوها با خیال راحت خشک شوند. (درست یا نصف شده.)
- رادیاتور یا بخاری
اگر در منزل از شوفاژ یا بخاری استفاده می کنید، یک ورق فویل روی آن بگذارید و حلقه های خرمالو (حلقه های حلقه ای به ضخامت نیم سانتی متر) را روی آن قرار دهید تا با حرارت رادیاتور به آرامی خشک شود. همچنین می توانید حلقه های خرمالو را در سینی بریزید و روی اجاق بگذارید.
- خشک کن
از خشک کن میوه استفاده کنید. با این وسایل برقی می توان روزانه بیش از 20 کیلوگرم خرمالو را خشک کرد. برای استفاده از این دستگاه تکه های خرمالو را لایه لایه در خشک کن قرار می دهیم و مواظب هستیم که تکه ها روی هم نچسبند زیرا باعث چسبیدن آنها به هم می شود و نمی توانیم خرمالوی با کیفیتی داشته باشیم. میوه خشک کن ها معمولا دمای 57 درجه سانتیگراد را برای میوه تنظیم می کنند.
- خشک کردن در فر
روش دیگر برای خشک کردن خرمالو استفاده از فر است. در این روش حلقه های خرمالو را روی ورقه های پخت قرار دهید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید. بعد از یک ساعت، خرمالوها را در سینی فر تکان دهید و یک ساعت دیگر در فر قرار دهید تا در نهایت به رنگ قهوه ای طلایی و ترد برسند. دمای بین 95 تا 100 درجه معمولا برای خشک کردن خرمالو کافی است و بیشتر از آن باعث سوختن میوه می شود. پس از خشک شدن حلقه های خرمالو، آن ها را در ظرف در بسته قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید. می توانید این چیپس های خوشمزه خرمالو را جایگزین میان وعده ها کنید و به عنوان خوراکی از آنها با آجیل استفاده کنید. علاوه بر این می توانید از چیپس خرمالو در پخت و پز و تزیین کیک، شیرینی و دسر استفاده کنید.
خریدار خرمالو خشک
خرمالو به دلیل خوش طعم بودن طعم های بی شماری دارد و فقط چند ماه از سال موجود است. اما سایت مذبور با این محصول خیال دوستداران خرمالو را راحت کرده است. قیمت خرمالو خشک بسیار مناسب است و می تواند ضیافت شما را با مناسب ترین قیمت به جشنی باشکوه تبدیل کند.
چیپس خرمالو یک آجیل فوق العاده برای مهمانی، دورهمی و جشن است. می تواند یک میان وعده مفید برای مدرسه، باشگاه و پیک نیک باشد. حتی این بسته های غذایی خوشمزه برای سفرهای طولانی پشت فرمان هستند. در حالی که ضایعاتی تولید نمی کند و سرشار از انرژی و مواد موثر برای سلامتی است.
برگه خرمالو خشک
خرمالو خشک از انواع مختلف خرمالو شرقی تهیه می شود. خرمالو وقتی کاملاً رسیده، پوست نازک، نرم و شیرین است. خرمالوهایی که برای تولید خرمالوهای خشک استفاده می شوند زمانی برداشت می شوند که کمتر رسیده، سفت، قابض و تلخ باشند.
- چین
در چین، انواع مختلفی از خرمالو خشک وجود دارد. روش سنتی خشک کردن خرمالو، انتخاب میوه هایی است که کاملا بالغ هستند. پس از پوست کندن خرمالو و رفع لک، یک قفسه خشک کن به ارتفاع 0.8 تا 1 متر و پوشانده شده با فویل در محلی با نور کافی، گردش هوا و سرویس بهداشتی قرار می گیرد. سپس خرمالوها را از سمت ساقه روی قفسه قرار می دهند و برای جلوگیری از تماس باران یا سایر زباله های محیطی پوشانده می شوند.
فرآیند خشک شدن باعث چروک شدن گوشت و تشکیل یک لایه یخ زده روی سطح می شود. علاوه بر این، روشهای خشک کردن مصنوعی نیز وجود دارد که در این روش خرمالویی با رنگ روشنتر تولید میشود. هر منطقه در چین روشهای تولید و ویژگیهای میوههای خشک متفاوتی دارد که خرمالو خشک شیان معروفتر است.
- ژاپن
در ژاپن، میوهها را پوست میگیرند و سپس با رشتههایی از ساقههایشان آویزان میشوند. هر روز بعد از شروع خشک شدن ماساژ داده می شوند. این به خرمالوی خشک ژاپنی شکل و بافتی متمایز می دهد که با چین و کره متفاوت است. Anpo-gaki گونهای از خرمالو خشک ژاپنی است که در آن خرمالو با بخور با گوگرد خشک میشود و در نتیجه بافتی نرم و آبدار دارد.
- کشور کره
در کره، خرمالوها را پوست میکنند و خشک میکنند، با ساککی (طنابهای کاه برنج) میبندند و در مکانی آفتابگیر و دارای تهویه مناسب، بهعنوان مثال، روی پیشروی خانه آویزان میشوند. وقتی رنگ قهوه ای شد و قسمت بیرونی آن سفت شد، دانه ها را جدا می کنند و خرمالوها را دوباره بسته و پهن می کنند. پس از حدود سه هفته، زمانی که میوه ها به 75 درصد وزن اولیه خود رسید، آنها را در کاه برنج خشک می پوشانند و در جعبه ای در جای خنک نگهداری می کنند تا فرآیند خشک شدن کامل شود و یک پوسته پودری سفید رنگ از شکر خرمالو روی آن تشکیل می شود. خارج از. سانگجو در استان گیونگ سانگ شمالی بهخاطر خرمالوهای خشکشدهاش معروف است.