روش تهیه عمده کیوی خشک مازندران به صورت صنعتی می باشد که امکان عرضه آن را در مقادیر متفاوت برای مصارف مختلف فراهم آورده است.
کیوی خشک یکی از اصلی ترین محصولات خشکبار میوه در مازندران می باشد، میوه خشک ایران دارای کیفیت درجه یک و اعلا می باشد، این محصول به دلایل مختلفی با بالا ترین کیفیت ممکنه حاصل می شود. کیوی میوه ای پر خاصیت و ارزشمند می باشد، باغات زیادی از مازندران را کیوی تشکیل می دهند. کیوی خشک شده در مقادیری متفاوت بسته بندی می شود و برای کاربرد های آن قابل استفاده می گردد.
روش تهیه کیوی خشک
کیوی طلایی خشک یکی از انواع میوه خشک در کابل می باشد، از آنجایی که خشک کردن با هدف افزایش زمان نگهداری میوه صورت می گیرد، کیوی به صورت خانگی نیز خشک می شود، اما خشک کردن خانگی پاسخگوی نیاز بازار نمی باشد، به همین دلیل لازم است کیوی به روشی خشک گردد که ضمن حفظ خواص و کیفیت آن، در میزانی قابل توجه و مورد نیاز، با صرف زمان مناسب تولید گردد.
کیوی خشک شده مازندران
مازندران به علت دسترسی به باغات کیوی، به بهترین نوع کیوی تازه و با کیفیت، جهت تولید کیوی خشک دسترسی دارد، این امر یکی از اصلی ترین و مهم ترین مراحل، در حاصل شدن کیوی خشک درجه یک می باشد. کیوی خشک در کارخانه هایی با دستگاه هایی مخصوص مطابق با جدید ترین روش های استاندارد روز تولید می گردد.