بهترین کیوی خشک شده با کیفیت درجه یک در بازار عرضه می شود، چگونه می توان بهترین و با کیفیت ترین نوع کیوی خشک شده را تشخیص داد؟
کیوی خشک یکی از بهترین نوع میوه های خشک می باشد که به جهات مختلفی همواره مورد توجه میوه دوستان می باشد. کیوی خشک توسط تولید کنندگانی مختلف که از روش های متفاوتی برای تولید کیوی خشک استفاده می کنند، حاصل می گردد. روش های مختلف تولید کیوی خشک، منجر به خروجی های متفاوتی می شود که هر یک مزیت و یا ویژگی های منحصر به فردی دارند.
توت خشک حاوی ترکیبی به نام مورانولین است. مورانولین در روده، از تجزیهی کربوهیدراتها و جذب آنها توسط بدن جلوگیری میکند. این عمل باعث میشود که قند خون افزایش پیدا نکند. در نتیجه، خوردن توت خشک خوب برای کنترل میزان خون در افراد سالم و به ویژه در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ بسیار مفید است
کیوی خشک درجه یک در بازار
بهترین نوع کیوی خشک از میوه کیوی با کیفیت درجه یک تولید می شود. از آنجایی که میوه کیوی حاوی مقادیری از ویتامین های مختلف همچون ویتامین C می باشد، بنابراین باید به گونه ای خشک شود که این ترکیبات کمترین آسیب را داشته باشند. به همین دلیل کیوی خشک شده از لحاظ کیفی درجه بندی می شود. کیوی خشک هر چه از نظر ترکیبات به میوه کیوی نزدیک تر باشد، با کیفیت تر است.
کیوی خشک با کیفیت اعلا
راه های مختلفی وجود دارد که می توان کیوی خشک با کیفیت را شناخت. شاید این تشخیص ها برای برخی افراد سخت و غیر ممکن باشد اما انچه اهمیت دارد شناخت محصول می باشد.
توت خشک حاوی مقدار زیادی فیبر غذایی است. مصرف فیبر میتواند برای سلامت روده و بهبود عملکرد آن بسیار مفید باشد.
بررسیها نشان دادهاند که توت خشک منبعی غنی از پلیفنول هستند. پلیفنولها موادی با خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی هستند و در نتیجه توزیع توت خشک عمده بسیار صورت گرفته است.
کیوی خشک با کیفیت طعم و مزه مطبوعی دارد در غیر این صورت می توان آن را بی کیفیت دانست. مراکز تولید معتبر که در شرایطی بهداشتی کیوی را تولید می نمایند، در گسترش محصول کیوی خشک با کیفیت، نقش موثری دارند.