گوشتهای بدون چربی، مانند ماهی و مرغ، به طور طبیعی هنگام پخته شدن خشکتر هستند (به عصبهای روز کریسمس زمانی که بوقلمون در فر است فکر کنید).
برخی از تکنیک های پخت و پز، مانند کباب کردن، ظرف سس فلفل دلمه ای قرمز را نیز خشک می کند.
به همین دلیل است که ما اغلب گوشت کبابی را با امولسیون هایی مانند Béarnaise یا شاید چاتنی سرو می کنیم.
بور بلان ماهی سفید را به سطح دیگری می برد.
برای اینکه ظرف از نظر بصری جذاب شود باید موارد زیر را مورد نر قرار دهید.
اگر این ضرب المثل را شنیده اید که “شما با چشمان خود غذا می خورید”، به دلیل دیگری که چرا ما سرآشپزها سس اضافه می کنیم، قدردانی خواهید کرد.
یک سس خوب به غذا درخشندگی می بخشد.
به عنوان مثال، یک سس تند گوجه فرنگی بر روی گوشت بره، این درخشش اضافی را اضافه می کند.
همچنین هیجان بصری رنگهای مکمل یا متضاد را فراموش نکنید – مثلاً یک ماهی سفید با فلفل قرمز.
برای ایجاد یک لایه اضافی از بافت به نکات زیر دقت نمایید.
با بینی مزه کنید و با چشم بخورید از طعم لذت ببرید.
قطعه آخر سس خرسی تند احساس غذا در هنگام برخورد با زبان است.
یک ترد اضافه به یک غذای گوشت بدون چربی، یا نرمی ابریشمی به صدف سرخ شده در تابه…
دفعه بعد که با ما در رستوران کریستوفر ناهار میخورید.
همیشه قبل از خوردن غذا چند لحظه وقت بگذارید و از سس خردل قارچ لذت ببرید.
حتی می تواند نحوه انتخاب شراب خود برای شام باشد. برای رزرو میز با ما تماس بگیرید
- منابع:
- تبلیغات: