آنها عمدتاً به عنوان فرنی، به عنوان یک عنصر در غلات صبحانه و در محصولات پخته شده کیک جو خراسان شمالی کلوچه جو دوسر و نان جو دوسر مصرف می شوند. در چند دهه گذشته، جو دوسر به یک “غذای سالم” بسیار محبوب تبدیل شده است.
جو سرشار از فیبر غذایی است حاوی بیش از بسیاری از غلات دیگر و دارای طیف وسیعی از خواص سالم برای کاهش کلسترول است.
این ویژگی MNT Knowledge Center بخشی از مجموعه مقالاتی در مورد فواید سلامتی غذاهای محبوب است. ما هر گونه فواید سلامتی که جو دوسر ممکن است داشته باشد را پوشش خواهیم داد و تحقیقات پشت این ادعاها را توضیح خواهیم داد.
فواید جو دوسر برای سلامتی عبارتند از: کاهش خطر بیماری عروق کرونر، کاهش سطح کلسترول و کاهش خطر ابتلا به سرطان کولورکتال.
خوردن جو دوسر ممکن است فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد.
مقاله ای که در مجله آمریکایی شیوه زندگی پزشکی در سال 2008 منتشر شد، تعدادی از مطالعات را در بیش از یک دهه ارزیابی کرد.
آنها دریافتند که خوردن غذاهای غنی از منابع فیبر محلول جوی کامل (جو دوسر، سبوس جو و آرد جو دوسر) ممکن است به کاهش خطر بیماری عروق کرونر قلب کمک کند.
[C]مصرف جو و محصولات مبتنی بر جو به طور قابل توجهی کلسترول تام و غلظت کلسترول لیپوپروتئین با چگالی پایین را بدون اثرات نامطلوب بر کلسترول یا غلظت تری گلیسیرید لیپوپروتئین با چگالی بالا کاهش می دهد.
این مطالعه نشان داد که به ازای هر 10 گرم فیبر اضافی در روز در رژیم غذایی افراد، 10 درصد خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ کاهش می یابد. نویسندگان نتیجه گرفتند.